Compania care administreaza acest website, denumita comercial Autoxcustoms, este S.C. …… SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in …….., cu numar de ordine in Registrul Comertului …………. cod unic de inregistrare fiscala ………….

In continuare vom defini urmatorii termeni, utilizati in comunicarea pe website-ul www.Autoxcustoms.ro:

Client – persoana fizica sau juridica ce are sau poate obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Autoxcustoms (electronic, telefonic etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Autoxcustoms si acesta care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator / Client / Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului / Clientului / Cumparatorului sub denumirea de „Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client / Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, Garantii, Bunuri etc).

Site – reprezinta domeniul www.Autoxcustoms.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – acesta este un document electronic folosit ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia de cumparare.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiune de expunere cu scop comercial a unui numar finit de Bunuri si / sau Servicii avand stoc limitat si predefinit pentru o perioada limitata de timp, stabilita de Vanzator.

Contract – reprezinta acordul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – datorita numarului mare de semnificatii, acest termen poate face referire la:

  • toate informatiile de pe Site care pot fi vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui dispozitiv electronic;
  • orice e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat / colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de Bunurile si / sau Serviciile si / sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de Bunurile si / sau Serviciile si / sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – reprezinta orice evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a preciza daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator / Client / Cumparator fata de produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele de rating, fiecare produs putand primi un punctaj care poate fi intre o stea sau cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator / Client / Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu –observatie cu scop critic sau apreciere scrisa de Utilizator / Client / Cumparator pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori / Clienti / Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa, adresata Utilizatorului / Clientului / Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator / Client / Cumparator catre alt Utilizator / Client / Cumparator in cadrul unei discutii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic transmis prin e-mail, cu scop de informare asupra Bunurilor si Serviciilor si / sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada de timp.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si / sau Serviciu din partea Autoxcustoms catre Cumparator, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare / reciclare a deseurilor.

Acces la informatii

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Client / Cumparator care are Cont activ creat pe site-ul Autoxcustoms.ro.

Din motive justificate, Autoxcustoms isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului / Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului / Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Autoxcustoms.

In oricare dintre aceste cazuri, Clientul / Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Autoxcustoms pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate mai sus.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea „Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Autoxcustoms isi rezerva dreptul de a solicita Clientilor / Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

Autoxcustoms poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Incheierea contractului de Cumparare

In urma inregistrarii unei Comenzi pe Site, Cumparatorul isi exprima acordul cu privire la forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator dupa efectuarea Comenzii are rolul strict de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se va face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a schimba cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din componenta Comenzii. In cazul in care acesta va modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda, va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia acestuia la efectuarea Comenzii.

Contractul va fi considerat incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator prin intermediul postei electronice si / sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

Limitarea raspunderii pentru preturi

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site include Taxa de timbru verde. Autoxcustoms isi rezerva dreptul de a modifica fara prealabil pretul produselor, precum si de a elimina anumite produse de pe Site sau de a introduce altele noi.

In cazul in care Clientul / Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, precum si despre Bunuri care au fost eliminate sau modificate pe Site, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Autoxcustoms.

In cazul platilor online, Vanzatorul nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand si comisioanele de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si / sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia etc) sunt utilizate exclusiv cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului.

La termen de 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori / Clienti / Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.