Pentru ca masina nu mai este demult un lux, iar uzul zilnic face ca nevoia de piese auto si accesorii audio sa fie urgenta, am creat Autoxcustoms.ro – magazin online de piese si tuning, usor de folosit, deschis 24/24 comenzilor si cu o gama larga de componente si solutii dedicate sau custom potrivite dumneavoastra!

Noi incurajam calitatea si avem solutii dedicate cat si custom pentru toate modele de autoturisme, iar produsele/brandurile cu care lucram sunt doar produse premium.

Toate produsele se livreaza din stoc, iar cele care nu sunt disponibile imediat pot fi aduse in cel mai scurt timp datorita colaborarii noastre cu furnizori de prima mana. Astfel, garantam produse de calitate si o livrare rapida a acestora.

Ne puteti contacta in fiecare zi lucratoare, intre orele 08.00 – 18.00, la numerele de telefon si adresa de email afisate mai jos.

Email: autoxcustoms@yahoo.com
Telefon: +40 760 09 90 55

MISIUNEA NOASTRA

Dorim ca fiecare automobil care ne trece prin mainile noastre sa plece altfel, sa scape de banalul cu care a iesit din fabrica, sa reflecte personalitatea posesorului, sa straluceasca de personalitate si sa schimbe o data cu el si soselele orasului si ale tarii.

Pentru asta, este nevoie de implicare, de munca facuta cu raspundere, de piese de calitate si de un tuning auto impecabil, care sa te faca sa crezi ca masina asa a fost de la inceput: finete si imbinari perfecte.

Ne gasesti pe Drumul Bacriului, foarte aproape de B-dul Iuliu Maniu. N-ai cum sa ne ratezi si nici nu iti recomandam!

Livrare rapida

Piese de calitate

Consultanta de specialitate